Kris Buckinx - zaakvoerder communicatiebureau Marketinx:

"Een foto is leuk, maar video zegt zoveel meer."

Kris Buckinx: “Ik werk al sinds het prille begin met The Video Factory samen. Vroeger was dat vooral televisie: reportages, spots, billboards, … maar doordat ik niet meer bij tv werk en nu een eigen communicatiebureau heb, is het nu vooral video voor social media en reportages voor gebruik op internet.

Wat ik als positief ervaar, is dat zij enorm flexibel meedenken. Soms heb je last-minute iets nodig en dan kan je altijd beroep doen op hun. Verder luisteren zij ook naar de klant en dan vertalen zij dat in het videoverhaal. The Video Factory is ook mee met de nieuwe technieken: andere soorten camera’s gebruiken ze dan voor andere soorten klanten. Dat is heel leuk samenwerken.

Een foto is leuk, maar video zegt zoveel meer. Je ziet de producten bewegen, je hebt meer de aandacht van de koper, waardoor er bij mijn klanten meer mensen in de winkel over de vloer komen.”