Rudi Van Hecke - communicatie ambtenaar stad Lokeren:

"Denken in beelden in een overheidscontext: niet evident."

Rudi Van Hecke: “We werken al heel veel jaren samen vanuit de stad Lokeren met The Video Factory. Het productiehuis maakt voor ons filmpjes die uitgezonden worden op regionale televisie. En ze hebben voor ons een toeristische film gemaakt een paar jaar geleden. En ze maken ook geregeld video’s specifiek voor sociale media.

De samenwerking met The Video Factory is altijd heel positief verlopen. De vakkennis is heel groot. Ze denken in beelden, wat niet zo evident is, zeker niet in een overheidscontext, om inhoud en een boodschap te vertalen in beelden. Maar The Video Factory is daar heel sterk in.

Ze zijn enorm hands-on, in de zin van: “we doen dat gewoon”. Er is in al die jaren nauwelijks één vraag geweest van ons die door The Video Factory niet positief kon beantwoord worden., of waar ze geen weg mee wisten.”