Marc Boon - stemacteur en regisseur:

"Bijzonder en uniek hoe The Video Factory klanten aanvoelt."

Marc Boon: “Het is heel fijn samenwerken met The Video Factory, al meer dan zeven jaar. Ik werk met hen als stemacteur en als regisseur voor heel wat opdrachten voor bedrijven, openbare besturen, maar ook geregeld voor televisie.

Ondanks het feit dat The Video Factory niet een heel groot mediabedrijf is, investeren zij toch altijd in de juiste mensen en het juiste materiaal. Ze hebben oog voor actuele trends in de beeldvormgeving. En daardoor positioneren zij zich er goed op die markt en kunnen zij heel goed meespelen. Zelfs met die hele grote spelers. Ik denk alleen dat de prijs-kwaliteitsverhouding bij The Video Factory een pak voordeliger ligt.

Bij The Video Factory merkt ik altijd een constante kwaliteit en het is altijd toch wel een beetje op maat van de opdrachtgever. Het is niet dat je zegt: ‘Dit is de stijl van het huis.’ Neen. Er zijn verschillende stijlen en dat bewijst dat het bedrijf heel goed z’n klanten aanvoelt. En dat maakt hen heel bijzonder en uniek in de markt.”