Jan Smet - communicatiedienst Stad Sint-Niklaas:

"Zeer hoge flexibiliteit, inzet en engagement"

Jan Smet: “Ik werk al verschillende jaren samen met The Video Factory voor het maken van de uitzendingen voor de stadstelevisie. Dat gebeurt twee keer per week. Die uitzendingen komen op antenne bij TV Oost en verschijnen ook op de website van de stad.

Als ik af ga op mijn eigen ervaringen met The Video Factory, moet ik zeggen dat de flexibiliteit van het bedrijf, de inzet en het engagement ten aanzien van de opdrachten die zij krijgen van het stadsbestuur, dat dat zeer hoogstaand is. Zij denken vooruit, zij nemen mij werk uit handen, en zij voegen daar hun professionele competenties aan toe.

Ik merk dat wat betreft de afwerking van de producten, dat dit voor hen zeer belangrijk is. Er gebeurt duidelijk intern een screening voor het product naar ons toe komt. En wanneer wij feedback geven, of wanneer er voor ons zaken zijn die ontoereikend zijn, dan wordt daar vlot op ingespeeld.”